Reactie op maatschappelijke gebeurtenissen

 

Datum
Omschrijving
01 mei 2011
Het huis te koop aangeboden vanwege familie omstandigheden. Wel jammer want het is hier prachtig wonen.
18 mei 2011
Een gsprek gehad met Jan Hendriks over zijn emigratie naar Australië. Jan vertelde dat 24 mei de container komt en 26 mei gaat deze naar Australië.
14 juni 2011
Vandaag heeft minister Verhagen (economische zaken) een brief aan de tweede kamer gestuurd betreffende Implementatie van het derde pakket energierichtlijnen

Donderdag

18 augustus 2011

Vandaag een email gestuurd naar de directie van Cogas inzake collectieve aansluiting op het enrgienet voor de bewoners van bungalowpark Buiterncentrum Hessenheem BV in Markelo.

Vrijdag

19 augustus 2011

Email ontvangen van Cogas betreffende het antwoord op mijn email van 18 augustus 2011. Ir. Bart Vogelzang (Manager Netbeheer) geeft aan dat een van zijn medewerkers in week 34 contact met mij opneemt.

Woensdag

24 augustus 2011

Vandaag gebeld door Pascal te Morsche van de Cogas. Gezien het feit dat er een aantal mensen, die belangrijk zijn voor het project, met vakantie zijn is het wat moeilijk om daar nu mee te beginnen. Hij stelt voor om binnen twee weken contact met elkaar op te nemen om een afspraak te maken. Hij vroeg wanneer het geweest is dat wij eerder met Cogas over deze zaken gesproken hebben. Ik heb hem de datum van de in 2004 ontvangen offerte gegeven.

Woensdag

07 september 2011

Vandaag heeft de Cogas gebeld. Vanwege omstandigheden was ik niet in de gelegenheid om een gesprek te voeren. Afgesproken is dat Cogas volgende week terugbelt.

Woensdag

14 september 2011

Vandaag heb ik Cogas (Pascal te Morsche) gebeld en hem gevraagd of ik terug zou bellen of dat hij mij terugbelt. Hij zat niet op zijn plaats en zei mij morgen terug te bellen.

Donderdag

15 september 2011

Vandaag om ca. 1000 h door Pascal te Morsche (Cogas) teruggebeld. Vandaag 15 september 2011 heb ik een telefonisch gesprek gehad met een Pascal te Morsche van Cogas inzake aansluiting op het energienet. De medewerker heeft informatie gevraagd betreffende de status van de aanvraag. Afhankelijk van de aansluitkosten heb ik hem doorgegeven dat op dit moment 81% aangesloten wil worden op het energienet. Ik heb hem verder aangegeven om de mogelijkheid na te gaan gas, elektrisch en water in hetzelfde graafwerk mee te nemen. Hij heeft mij verder gevraagd naar de situatie op het park. Ik heb hem uitgelegd dat de bungalows op eigen grond staan. Cogas heeft reeds juridisch naar de zaak gekeken en komt hier over drie weken op terug. Mij is wel aangegeven dat fysieke werkzaamheden dit jaar niet meer worden uitgevoerd (de planning voor dit jaar is volgeboekt). De medewerker heeft mij gevraagd wat de reden was dat een eerdere aanvraag (in 2004) niet geëffectueerd is. Ik heb hem uitgelegd wat de reden daarvan was. Afgesproken is om over drie weken een afspraak te maken voor een overleg op het kantoor in Almelo om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen want Buitencentrum Hessenheem bv is uiteraard ook een participant in deze.

 
 

 

 

Back